Da bi se prostor u skladištu maksimalno iskoristio, neophodno je postavljati palete na više razina. U današnje vrijeme rad u skladištu puno je lakši nego što je bio prije nekoliko godina. Lakšem radu doprinosi WMS sistem za upravljanje i praćenje mjesta na kojem se određena roba u skladištu nalazi, skeneri preko kojih se roba zaprima ili otprema iz skladišta, te naravno električni regalni viličar koji služi za jednostavno skidanje paleta s viših razina.

U prošlosti su se palete postavljale i skidale s razina s ručnim regalnim viličarom, a danas je to puno jednostavnije. Osim toga u današnje vrijeme postoje i električni paletari koji će skladištarima olakšati posao. Oni imaju funkciju kao i obični paletari, no podizanje paleta i sama vožnja ne zahtijeva nikakav fizički napor.

Kvalitetan električni regalni viličar

Ovisno o vašim potrebama i robi koja se nalazi u skladištu birate električni regalni viličar. Neke od bitnih karakteristika na koje morate obratiti pažnju je kapacitet baterije, brzina punjenja baterije, nosivost i brzina samog viličara. Viličari su neophodni u svakom skladištu, te se kupuju na dugoročno. Stoga nemojte štedjeti prilikom kupnje, već birajte pouzdane marke. Električni regalni viličar INTRA ECL jedan je od najboljih na tržištu prema omjeru cijene i kvalitete. Cijenom košta nešto iznad 3.500€ za model koji podiže metar i pol, pa sve do 4.000€ za model koji podiže gotovo 3 i pol metra. Nosivost ovog viličara je jedna tona, što je sasvim dovoljno za većinu paleta robe široke potrošnje.

Gdje kupiti električni viličar?

U današnje vrijeme električni regalni viličar za skladište možete kupiti putem interneta. Prije kupnje možete i proizvod provjeriti u salonu, te pregledati je li on dovoljno dobar za vaše skladište. Jednostavno na web shopu SwedMach.si dodajte u košaricu proizvode koji vas zanimaju i prije narudžbe pošaljite bilo kakav upit. Odgovor slijedi u kratkom roku, a nakon narudžbe dostava proizvoda na vašu adresu je besplatna. Proizvodi dostupni u web trgovini su na skladištu i nakon narudžbe isporuka proizvoda je u veoma kratkom vremenu. Prije narudžbe detaljno pročitajte opis proizvoda, kako biste stvorili detaljnu sliku o tome zadovoljava li on vaše potrebe.

Postovi iz iste kategorije: