Zbog porasta turizma u svijetu i sve većeg broja turista, i sami izdavači smještaja morali su se potruditi da on bude što kvalitetniji. Prije nekoliko godina kamp se je smatrao smještajem za one plitkog džepa, no danas su kampovi znatno bolje uređeni i privlače sve veći broj gostiju. Osim samog kampa i sanitarnih čvorova i tuševa, osoblje kampova postaje sve stručnije i ljubaznije. Vjerujemo da je svakom tko ima avanturističkog duha u sebi, kampiranje najdraže za vrijeme odlaska na odmor, a ako se prvi puta odlučujete na kampiranje ovaj tekst je upravo za Vas. Kroz tekst ćemo Vas upoznati s obaveznim stvarima koje morate imati za odlazak na kampiranje, te razlozima zbog kojih je kamp kuhinja odlična investicija.

Šatori za kampiranje

Glavna oprema za odlazak na kamp su naravno šatori za kampiranje. Obavezna oprema za kampiranje uz njih su i vreće za spavanje, no da bi kampiranje bilo što ugodnije trebat će Vam i stol i stolice, rasvjeta, sredstva za higijenu, frižider i kamp kuhinja u kojoj ćete moći pripremati tople obroke. Na kampiranje ne morate nositi nikakve potrošne namirnice, već sve kupujete tamo. U svakom boljem kampu se nalazi dućan u kojem možete kupiti sve namirnice koje su Vam potrebne, te čak i neke druge stvari poput dezodoransa ili gela za tuširanje.

Kuhinja za kamp

Kamp kuhinja nije ništa drugo nego šator kuhinja, a služi da na kampiranju možete jednostavno spremati tople obroke. Za razliku od klasičnog šatora za spavanje, ona je znatno viša, jer je u njoj normalan položaj stajanje. Kao i šatori, izrađena je od PVC materijala, te ima i prozore koji su zaštićeni mrežicom protiv raznih insekata. One jeftinije kuhinje za kampiranje dolaze samo kao šator, dok su skuplje najčešće u potpunosti opremljene.

Kamp kuhinja narudžba

Najjednostavniji način za kupnju opreme za kampiranje je web trgovina camp-ing.hr. U njihovom širokom asortimanu jednostavno možete naručiti svu potrebnu opremu za kampiranje, a kamp kuhinja u njihovoj ponudi ima nekoliko. Ovisno o tome kakve su Vaše želje i zahtjevi, obratite pozornost na opis svakog artikla i detaljno pogledajte slike kako biste bili sigurni da Vam ono što naručujete odgovara. Nakon narudžbe paket s Vašim proizvodima stići će u veoma kratko vrijeme na Vašu kućnu adresu.

odmor u termama

Ljekoviti odmor u termama u Sloveniji

Jedan od danas vrlo popularnih načina odmora svakako je odlazak u terme u Sloveniji. Prvi i najveći razlog zbog kojeg se velik broj ljudi odlučuje na posjet, posebno termama Laško svakako je postojanje ljekovitih i blagotvornih termalnih izvora. 

Postovi iz iste kategorije: