Jedan od danas vrlo popularnih načina odmora svakako je odlazak u terme u Sloveniji. Prvi i najveći razlog zbog kojeg se velik broj ljudi odlučuje na posjet, posebno termama Laško svakako je postojanje ljekovitih i blagotvornih termalnih izvora. 

Naime, termalna voda, potvrdila su brojna istraživanja, izvrsna je za liječenje brojnih zdravstvenih tegoba pa je odlazak u terme istovremeno odmor za tijelo, ali i za dušu. Osim toga ponuda je svake godine sve veća i bolja pa sigurno nećete pogriješiti posjetite li ih.

Što nude terme u Sloveniji

Osim toga što terme Slovenija svojim posjetiteljima nude uživanje u blagotvornoj i ljekovitoj termalnoj vodi, one svojim korisnicima nude i širok spektar aktivnosti i sadržaja poput:

Ovisno o tome kakvu vrstu odmora želite i na koji dio tijela se želite fokusirati izabrat ćete jednu ili više navedenih usluga i sigurno ćete iskusiti nezaboravne senzacije za tijelo i dušu, odnosno pronaći ćete svoj centar ugođaja.

odmor u termama
Odmorite se i uživajte uz pakete za dvoje. Odlazak u terme istovremeno je odmor za tijelo, ali i za dušu. (vir: Thermana Laško)

Odmor za najmlađe

Osim što terme u Sloveniji nude niz različitih aktivnosti za odrasle poput sauna, slanih soba, toplih ili hladnih kupelji, one također nude i velik broj aktivnosti za djecu pa se ne morate brinuti oko toga da će vaša djeca biti zapostavljena na odmoru i da će im biti dosadno. 

U tom smislu one svojim najmlađim gostima nude sadržaje koji su prilagođeni njima i njihovim interesima, a sve navedeno izvode iskusni i educirani animatori. Samo neke od aktivnosti za djecu u su treninzi plivanja, proslave rođendana na bazenu, tematske zabave i slično.

Terme Laško

Iako su sve terme u Sloveniji vrlo posebne i imaju iznimno velik broj kvalitetnih usluga, među njima su se kao jedne od najboljih istaknule terme Laško koje svojim korisnicima nude još veći broj usluga koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije. 

Ono po čemu su one specifične su svakako tretmani pivom i tretmani medom. Korištenjem ovih proizvoda u svojim tretmanima terme Laško dodatno spajaju prirodnu i njezinu blagotvornost odmorom na izvorima termalne vode.

Hotel Thermana Laško

Ukoliko se nalazite u nedoumici oko toga koji smještaj odabrati, savršeno rješenje za vas je svakako hotel Thermana Laško, jedan od najbolje ocijenjenih hotela u regiji. On svojim korisnicima pruža apsolutno sve što požele, od vrhunske usluge preko odličnih programa za djecu do luksuzno uređenih soba i ukusne hrane. 

Ukoliko ste zainteresirani obavezno pogledajte ponudu i rezervirajte svoju sobu u hotelu Thermana Laško i uživajte u nezaboravnom odmoru.

Postovi iz iste kategorije: