Kratke majice omiljeni su ljetni odjevni predmet i muškaraca i žena. Budući da se u raznim dućanima ne nudi širok izbor dizajna majica, sve su popularnije majice s natpisom. Takve majice donose dozu svježine na tržište, a nerijetko je na njima otisnut neki humorističan ili motivirajući tekst. Natpisi na majice mogu biti preko cijele majice, a osim natpisa može se tiskati i neka slika ili logo. U svakom slučaju ove majice su sve popularnije i zbog toga su dostupne čak i online gdje ih sami možete kreirati prema vlastitoj želji.

Majice s natpisom za svakodnevicu

U slučaju da ne pronalazite majicu kakvu želite kupiti u tradicionalnim dućanima, majice sa tiskom mogu biti odličan izbor za kupnju. One su u potpunosti unikatne, a plus je što sami možete dizajnirati vlastitu majicu. Natpisi na majicama najčešće su motivirajući ili smiješni, a uz natpis se može otisnuti i neka slika. Nije svaki tisak jednak, te prije kupnje morate se informirati o tome kakve majice se koriste za tiskanje i koliko je tisak kvalitetan. Za ljetne visoke temperature preporučuje se nošenje majica koje su od 100 % pamuka, jer kroz njih tijelo diše.

Majice za tvrtku

Natpisi na majicama mogu biti vezani i uz tvrtku. Tako će se Vaši zaposlenici istaknuti od kupaca i Vaša firma će izgledati znatno ozbiljnije. Mnoge firme se odlučuju na tiskanje imena firme ili logotipa na majice, te tako podižu vrijednost same firme. Imajte na umu da odaberete prikladnu boju majice i ukomponirate je s logotipom. Možete se odlučiti i na polo majice s natpisom, koje su još ozbiljnije od običnih majica na kratke rukave.

Tiskanje mnogo majica

Prednost kod tiskanja majica za firmu ili kraj škole je popust na količinu. Što više jednakih majica se tiska, to je cijena tiskanja po komadu manja. U slučaju da tiskate više komada prvo zatražite ponudu s određenim dizajnom i brojem komada, te se onda odlučite na kupnju. Prije tiskanja većeg broja komada prvo na temelju jedne otiskane majice provjerite da li je sve kako ste zamislili. Natpisi na majicama su veoma kvalitetni i otiskane majice mogu se normalno prati u mašini. Tiskanje majica možete naručiti online u trgovini Majice.com.hr, gdje između ostalog ima i širok izbor već ponuđenih dizajna.

Postovi iz iste kategorije: