Automobilski krovni nosači odlično su rješenje kada imate mali automobil, s malim prtljažnikom, u kojeg ne stane ne ono što želite prenijeti ili ponijeti na put. S druge strane, kada imate teretno vozilo namijenjeno za prijevoz tereta, očekivano bi bilo da u njega stane sve što vam je potrebno, pa i više.

Ipak, to nekada nije slučaj pa čak i teretna vozila nekada nemaju dovoljno mjesta. Kako bi se doskočilo i tom problemu, postoje posebno dizajnirani krovni nosači za teretna vozila. 

Zašto kupiti krovne nosače za teretna vozila

Krovni nosači za teretna vozila osiguravat će vam dodatan prostor, ali postoji još nekoliko prednosti koje je važno napomenuti:

  • Imaju veliku nosivost 
  • Imaju aerodinamičan oblik 
  • Savršeno pristaju na krov teretnog vozila

Naravno, oni koštaju više nego krovni nosači za obične automobile, ali njihove su prednosti višestruke, a materijal izrade osigurava vrhunsku kvalitetu.

Materijali izrade automobilskih dodataka za prijevoz tereta

Krovni nosači za teretna vozila mogu biti izrađeni od željeza ili od aluminija. Oni izrađeni od željeza teži su, dok oni izrađeni od aluminija imaju veću izdržljivost, lakši su te imaju istu nosivost. Naravno, teretni krovni nosači od aluminija bit će i skuplji od onih izrađenih od željeza, ali kupnja takvih modela osigurava vam preciznu i kvalitetnu izradu. 

Krovni nosači za teretna vozila osiguraju dodatan prostor
Krovni nosači za teretna vozila osiguravat će vam dodatan prostor i opremljeni su sigurnosnom bravom protiv krađe.

Gornja strana presvučena je gumom protiv klizanja koja sprječava pomicanje tereta po krovnom nosaču, što je izrazito važno kako bi se osigurala maksimalna sigurnost tijekom vožnje. 

Auto oprema izrađena po mjeri vašeg vozila

Spojnice krovnih nosača prilagođene su svakoj vrsti vozila što čini ugradnju lakšom, ali i osigurava čvrstu vezu između krova i tereta. Također, krovni nosači za teretna vozila opremljeni su sigurnosnom bravom protiv krađe. 

Tipski teretni krovni nosači Nordrive

Većina modela može podnijeti opterećenje do 200 kg, a imaju i aerodinamičan oblik. S obzirom na to da zauzimaju veliki dio površine na krovu teretnog vozila i zbog toga stvaraju veliki otpor zraka, aerodinamičan oblik omogućuje tihu vožnju bez glasnih zvukova. U svakom slučaju, ako niste sigurni koji točno model biste trebali kupiti za svoje teretno vozilo, najbolje se dodatno raspitati u nekoj specijaliziranoj trgovini s automobilskim dodacima. Tamo rade osobe koje se poprilično razumiju u tu tematiku te će vam svojim savjetom pomoći da odaberete i kupite najbolje krovne nosače za teretno vozilo koji će zadovoljiti sve vaše zahtjeve.

Postovi iz iste kategorije: