Manji automobili u novije vrijeme izrazito su popularni zbog jednostavne i lake vožnje i parkiranja, te veoma male potrošnje goriva. Ono što se javlja kao problem za vrijeme godišnjih odmora je premali automobil za odlazak na putovanje cijele obitelji. Kod takvih situacija najam autodoma za put javlja se kao najbolje rješenje, jer osim što će vam omogućiti komforno i sigurno putovanje, omogućit će vam i spavanje u njemu, te nemate potrebe za dodatnim plaćanjem hotela ili apartmana. Kroz daljnji tekst donosimo neke razloge zbog čega je najam autodoma odlično rješenje, te na što morate paziti prilikom najma.

Najam autodoma donosi i smještaj

Jedan od najvažnijih razloga zbog čega se ljudi odlučuju na najam autodoma je što on rješava i pitanje smještaja. Kamp kućica će vam uštedjeti plaćanje skupih hotela ili apartmana na turističkim lokacijama, a uz to pružit će vam izuzetan komfor tijekom putovanja. U slučaju da ste umorni ili da put traje dugo vremena, uvijek na nekom odmorištu možete parkirati i odspavati, te napuniti baterije za daljnji put. 

Još jedna od prednosti autodoma je što niste vezani za lokaciju. Za razliku od najma apartmana koji vas veže za tu lokaciju na odmoru, kod najma autodoma možete obići više lokacija tijekom odmora. Na taj način možete razgledati sve što ste planirali i imati nezaboravno putovanje s obitelji.

Pazite prilikom najma autodoma

Veoma je važno da prilikom najma autodoma budete oprezni i provjerite sve stvari prije potpisivanja ugovora. Prva stvar koju morate pročitati je ugovor i prema njemu dalje gledati ostale stvari. U ugovoru vjerojatno piše da autodom dobivate punog rezervoara i vraćate takvog, te ako prilikom preuzimanja vaš rezervoar nije pun, to morate napomenuti iznajmljivaču. Osim toga, prilikom preuzimanja morate provjeriti cijeli autodom iznutra i izvana i prijaviti sva oštećenja koja vidite. U slučaju da preuzmete oštećen autodom, tada prilikom vraćanja mogu vas okriviti za oštećenja i morate ih platiti. Također, osiguranje prilikom najma je veoma važno jer u tom slučaju ako se desi kvar morate samo nazvati iznajmljivača koji će riješiti problem. Iz svega pročitanog vjerujem da ste vidjeli da je najam autodoma jedno od najboljih i najisplativijih rješenja za putovanja.

Kamp kuhinja. Često postavljaš šator, jer su tvoji najdraži odmori oni provedeni na kampiranju? Ili se pak prvi put odlučuješ na logorovanje i ne znaš koju opremu odabrati? Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije: