Ako tražite jednodelni toalet od najboljih Toto proizvoda, ovaj toalet s malom potrošnjom od 1.28 galona vode po ispiranju i izdužene prednje posude je jedna od najboljih opcija.

Opremljen je VaterSense tehnologijom i ima veoma jednostavan mehanizam za montiranje na pod.

TOTO MS964214CEFG#01 Eco Soiree izduženi jednodelni toalet je visoko efikasan keramički toalet. On troši samo 1.28 galona vode po ispiranju, što ga čini veoma vodeno-efikasnom opcijom. Usklađen je sa zahtevima EPA Vater Sense tehnologijom i takođe je aDa usaglašen.

Njegova SanaGloss završna obrada daje mu lepu i elegantnu površinu koja je bez bakterija, mikroba i lakša je za čišćenje. Ima univerzalnu visinu što ga čini pogodnim za sve uzraste i mekano sedište za zatvaranje i poklopac koji sprečava lupanje.

Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je izrađen od staklastog porcelanskog materijala i predstavlja jedinstvenu celinu sa zaobljenom posudom. Čitav dizajn je prilično privlačan i pridonosi estetici u prostoru. Dobra stvar je što je ovaj toalet vrlo lako instalirati. Nema potrebe za posebno postavljanje rezervoara za vodu. Na levoj strani toaletnog rezervoara nalazi se hromirana poluga, ova poluga ulepšava celi rezervoar i dodaje modernu privlačnost.

Razlozi za

  • aDa usaglašen i Vater Sense sertifikovan.
  • Jednodelni toalet sa zaobljenom posudom.
  • Dvostruki sistem za ispiranje.
  • 2 ”grubo u širinu sa univerzalnom visinom.

Razlozi protiv

  • Za održavanje sjajnog završnog sloja potrebno je pažljivo čišćenje.

Ima mnogo stvari koje se vole kada je u pitanju Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree sa visokom cenom, lista stvari je veoma duga da podseti korisnike da su inovacije u industriji toaleta žive i dobre. Postoji više boja koje možete izabrati ako imate određeni dekor koji pokušavate da uparite. Uz sve boje koje imaju svoju ličnost, kupovina one koja najbolje odgovara vašem kupatilu je veoma iznenađujuće i zabavno iskustvo sa ovim Toto.

Izgled toaleta treba da bude veoma elegantan i visoke klase, a prva pomisao koja će vam pasti na pamet kada pogledate je fensi. Toto je uzeo najbolje od svojih prethodnih dizajna i kombinovao ih u ovo, što se ispostavilo da je jedan od najlepših toaleta napravljenih sa rezervoarom. I pre nego što pomislite da rezervoar izgleda kao da nije na svom mestu, on se uklapa sa dizajnom savršeno.

Postovi iz iste kategorije: