Kao što je već pomenuto, ovo znači da će se lako nositi sa trupcima i drvećem obima oko 10 inča. Možete da izrežete veće stvari od ovoga, mada ćete morati da uložite dodatni napor i zaista treba da znate šta radite pre nego što pokušate.

Ako se bavite samo tim malim i srednjim drvećem, DeWalt DCCS620P1 će biti odličan izbor.

Kao što je već pomenuto, izlazna snaga je takođe impresivna – više nego dovoljna da se napravi brzi rez kroz srednje veličine drveća ili stabla koja su uobičajena u dvorištima širom zemlje..

Tehnologija akumulatora Dewalt-a je veoma impresivna, I to je ono što je dovelo do toga da je “aha”.

U smislu ukupnih performansi, Dewalt DCCS620P1 akumulatori je jedna od najboljih 12 inčnih bežičnih testera dostupnih danas.

Lakoća korišćenja

DEWALT DCCS620P1 20V MAX Litijum-jonska XR (bez četkica, bezžična, kompaktna 12 in.) testera (5AH).

Najočiglednija stvar za jednostavnost upotrebe sa Dewalt-om je to da je ovo bežična testera …

Ako ste ikada koristili električnu (sa kablom) testeru, znate koliko je neugodno ograničiti se na određenu dužinu kabla koja dolazi iz utičnice, i još paziti na kabl kada koristite testeru … Ne biste voleli da se saplete o njega, jel tako?

Ništa od toga nije bitno sa bežičnom motornom testerom. DeWalt DCCS620P1 obezbeđuje vrhunsku prenosivost – uporedivu sa onom koju ima benzinska motorna testera (koja očigledno ne koristi kabl za napajanje), osim što je DeWalt DCCS620P1 mnogo lakši. Težak je samo 8.8lbs, I ova stvar je veoma upravljiva. Dobro je izbalansiran i udobno leži u vašim rukama, a njegova lakoća je zaista odlična za smanjenje umora. U kombinaciji sa težinom, naći ćete i čuvene Dewalt ergonomske ručke na DCCS620P1. One su gumirane i vrlo lepo se uklapaju u vaše ruke.

Ovo takođe pomaže da se smanji zamor – Ove ručke su mnogo bolje od generičkih plastičnih ručki koje se nalaze na mnogim inferiornim jeftinim motornim testerama.

Između laganih i neverovatnih ručki, ova motorna testera pruža veliku udobnost i kontrolu svaki put kada je uzmete.

Nešto drugo što ne bi trebalo zanemariti je kako je lako održavati bežičnu motornu testeru… Benzinske motorne testere imaju složen motor koji će izvući vašu kutiju za alat svakih nekoliko sedmica da biste ga namestili ili popravili.

Postovi iz iste kategorije: