Versonel Kegeratori vam dozvoljavaju da sami skuvate pivo ili kupite bačve od vašeg lokalnog distributera samo za vaše uživanje. Svi znaju da točeno pivo iz bureta ima bolji ukus nego iz boce. Takođe će vam uštedeti novac. Kupovina piva u buretu je uvek jeftinija od kupovine piva u flašama. Ako skuvate sopstveno pivo ili uzimate bačve iz privatne pivare, u većini slučajeva štedi se više od polovine cene ekvivalenta flaširane piva!

Versonel samostalne frižidere ne koriste samo vlasnici kuća koji traže savršen dodatak svom baru ili zabavnom prostoru, već se koriste i na različitim lokacijama sa dozvolom (barovi / kafići / restorani). Praktičnost, prenosivost i estetika Versonel Kegerator-a čine odličan dodatak domu ili bilo kom drugom mestu.

Versonel VSL155TDSS Nerđajući LCD Temperaturni prikaz Kegerator

Ako volite pivo, Versonel VSL155TDSS nerđajući LCD Temperaturni prikaz Kegerator je odličan način da imate sveže pivo u svom domu. Versonel Kegeratori vam dozvoljavaju da sami skuvate pivo ili kupite bačve od vašeg lokalnog distributera samo za vaše uživanje.

Brzi pregled Digitalnog LCD temperaturnog displeja

Versonel VSL155TDSS nerđajući LCD temperaturni displej Kegerator je zaista jednostavan za upotrebu i omogućava vam da nadgledate termostat sa udaljenosti. Prednja ploča je opremljena brzim prikazom temperature na LCD ekranu koji se lako čita, tako da možete biti sigurni da se vaše pivo hladi na pravoj temperaturi.

Posebne karakteristike koje su uključene

  • Digitalni LCD ekran
  • Jedan crni toranj
  • Dizajn koji štedi prostor
  • Kapacitet: 6 kubnih metara
  • Podešavanje temperature – kreće se od 34 ° do sredine 40 stepeni
  • 4 montažna točka sa bravama
  • 2 delna posuda za kapljanje od nerđajućeg čelika
  • Može se lako pretvoriti u standardni frižider-bar
  • Napomena: Pivo i gas nisu uključeni
  • Podešavanje temperature – kreće se od 34 ° do sredine 40 stepeni .

Versonel zna kakvog je dobrog ukusa ledeno hladno pivo. Zbog toga Versonel VSL155TDSS nerđajući LCD Temperaturni Kegerator sadrži jednostavan termostat za korišćenje koji se može podesiti u rasponu od 34 ° do sredine 40 stepeni, za savršeno ohlađeno pivo svaki put kada točite sa slavine.

Pretvara se u standardni frižider

Versonel VSL155TDSS nerđajući LCD Kegerator se može lako pretvoriti u standardni frižider sa veličinom od 6 kubnih metara ako želite. Ovaj svestrani kegerator je opremljen sa 2 unutrašnje žičane police, tako da možete čuvati domaće kuvano pivo ili omiljeno pivo u boci.

Postovi iz iste kategorije: