Tijekom odrastanja djeca dolaze u doticaj s mnogim igračkama i igrama, a mi ćemo vam sada pokazati zbog čega je magnetna karta svijeta za djecu stvarno poseban proizvod. Ovaj atraktivan i zanimljiv proizvod namijenjen za djecu stariju od 6 godina donosi vašem djetetu višestruku korist. Karta je zabavna, vizualno atraktivna i istovremeno vrlo poučna što je idealno u razvoju djece. Ovo je jedna od igračaka koja je uvijek pri ruci i kojoj će se dijete često okrenuti zbog svoje pristupačnosti. Osim toga, djeca vole njene boje i atraktivan izgled pa se vrlo često prepuštaju igri s njom.

Magnetna karta ima odličan vizualni identitet

Magnetna karta svijeta za djecu je zamišljena kao kreativna zidna karta koja će pomoći djetetu da shvati pojam prostora, izgled Zemlje i njenih država na zanimljiv i nadasve vizualno privlačan način. Karta je sastavljena od ploče i magnetnih dijelova koji zajedno čine veliku kartu svijeta. Dijelovi koji se mogu pomicati na ploči predstavljaju neku svjetsku državu ili neki dio zemljine površine koji je poznat u geografiji i nalazi se među osnovnim zemljopisnim pojmovima.

Poučna karta svijeta

Djeca će na izvanredno poučan i zanimljiv način sama kreirati kartu svijeta uz pomoć poznatih svjetskih građevina, pojmova ili detalja koji su vezani samo za određenu zemlju. Tako će vrlo jednostavno svladati osnovne zemljopisne pojmove, upoznati mnoge nove države i otkriti zbog čega je neka država drugačija i posebna. Magnetna karta djeci često postaje njihova “maštovita”, karta koja u njima budi želju za upoznavanjem svijeta i učenjem o njemu što rezultira novim znanjima, idejama, pa čak i putovanjima u mašti.

Edukativna strana magnetne karte svijeta

Ova je edukativna igračka namijenjena djeci ranije dobi pomoći će im stvoriti sliku o prostoru u kojem žive, ali ih i motivirati za učenje. Osim savladavanja novih pojmova, od geografskih do društvenih, ova karta svijeta za djecu upoznaje ih i s engleskim jezikom. Naime, svi pojmovi na karti su napisani na engleskom jeziku pa dijete istovremeno uči nove pojmove i na engleskom, i na materinjem jeziku.

Čitajte i sljedeći članak: Sigurno utočište za dječje stvari

Kada birate dječji kofer, osim njegove funkcionalnosti vrlo je bitna i njegova veličina

Zbog toga je ovaj edukativan proizvod oduševio mnoge roditelje koji su se skupa sa djecom prepustili čarima upoznavanja svijeta. Ova igračka je odličan poklon jer ispunjava mnoge roditeljske zahtjeve: edukativna je, vizualno efektna i prikladna za igru djece svih dobi. Odabirom ove igračke oduševit ćete sve prisutne i pokazati da svaka igračka može pomoći u razvoju djeteta. Jednostavnom kupovinom putem provjerene online trgovine obogatit ćete vrijeme igre vašeg djeteta.

Tražite poklon za dijete? Guralice za djecu su odličan poklon. Više o njima možete pročitati ako slijedite linku.

Postovi iz iste kategorije: