Ukoliko imate djecu svjesni ste potrebe da i oni posjeduju svoj kofer za put u kojem će ponijeti sve stvari koje su im potrebne za put ili igru na odmoru. Dječji koferi su najčešće vrlo šarenih i razigranih boja ukrašeni sličicama popularnih likova iz crtanih filmova ili drugih razigranih dječjih motiva. 

Oni su manjih dimenzija kako bi ih djeca mogla samostalno gurati ili vući, olakšavajući pritom vama putovanje koje svakako, a posebno s djecom, može biti naporno i vrlo stresno.

Kvalitetetni dječji koferi
Kada su u pitanju kvalitetetni dječji koferi ističe se britanska tvrtka Trunki

Funkcionalnost kofera je važna

Unatoč tome što je većina dječjih kofera manjih dimenzija te su prilagođeni djeci i ukrašeni dječjim motivima, to nije dovoljno kako bismo rekli da se radi o dobrom modeli. Naime, kada su u pitanju kvalitetetni dječji koferi ističe se britanska tvrtka Trunki čiji se modeli izdvajaju iznimnom funkcionalnošću jer imaju iduće funkcije:

  • imaju kotače koji djeci mogu služiti za vožnju nakon što sjednu na njih, bilo da se sami odguruju nogama ili da ih vi gurate
  • kotači služe i za jednostavno guranje takvih zapakiranih dječjih kofera
  • posebne kopče u unutrašnjosti ovakvih kofera odlično će poslužiti kako biste sve stvari zadržali na jednom mjestu

Izbor idealne veličine za spremanje svih stvari

Kada birate dječji kofer, osim njegove funkcionalnosti vrlo je bitna i njegova veličina, odnosno njegove dimenzije. O dimenzijama kofera za djecu odlučit ćete na temelju uzrasta vašeg djeteta. Tako ćete za manje dijete odabrati manji model kojim će dijete moći lakše manevrirati, dok ćete za nešto veće dijete koje samim tim ima i više stvari, odabrati nešto veće dimenzije dječjeg kofera. 

Kapacitet, odnosno zapremina dječjeg kofera mjeri se u litrama, a konačnu odluku o tome je li on dovoljno velik za vaše dijete najbolje ćete donijeti kada ga vidite uživo.

Pročitajte sljedeći članak: Trgovina s igračkama je raj za mališane

Popularizacijom i širenjem online trgovine, brojne trgovine ponudile su i usluge online kupovine što je brojnim roditeljima, ali i ostalim kupcima olakšalo kupnju igračaka kako za vlastitu djecu tako i za poklone rodbini ili prijateljima koji imaju djecu. Jedna od takvih popularnih web trgovina je i Pchelica.

Uposlite djecu

S obzirom da su putovanja sama po sebi vrlo stresna, a posebno kada sa sobom vodite djecu, važno je održati mirnu glavu i dobro se organizirati. Kako bi djeca uživala u putu, dobro ih je uposliti prije samog puta pa im tako možete dodijeliti zadatak pakiranja stvari u kofer. Na taj način, dijete će se osjećati korisno i bit će fokusirano i mirno te će vama na taj način dati vremena i mira da spakirate sve što je vama potrebno.

Zato, ako već niste, kupite kofer za djecu i omogućite djeci da kroz pakiranje stvari nakratko uđu u svijet odraslih.

Čitajte i sljedeći članak: Guralice za djecu su odličan poklon

Nakon što ste kupili dječju guralicu, veoma je bitno da kupite i kacigu. 

Postovi iz iste kategorije: