Ako ste u potrazi za odličnim poklonom za vašeg mališana ili pak darujete dijete prijatelja, guralice za djecu su odličan izbor. One su alternativa biciklima kod mlađe djece, a pomažu im da razviju motoričke sposobnosti i ojačaju noge već u najranijoj dobi. U posljednje vrijeme su veoma popularne i sve više roditelja odlučuje se za njihovu kupnju. Kako i ne bi, kada su odlična zabava i funkcionalna igračka. Sve o tome kako ih odabrati i gdje ih kupiti, saznajte u nastavku.

Guralice za djecu 

Guralice za djecu imaju dva, tri ili četiri kotača. Guralice s četiri i tri kotača namijenjene su djeci u najranijoj dobi, te za njihovu vožnju nije potrebno imati previše razvijene motoričke sposobnosti i poznavati kako svijet oko nas funkcionira. Djeca na njima mogu sjediti bez da se moraju balansirati nogama, te je mogućnost pada svedena na minimum.

Guralice za djecu
Guralice za djecu IKEaBIKE Jumper – crni

One su namijenjene djeci visine do 90 centimetara i dobi od jedne do pet godina. Postoje razni modeli, a osim dizajna razlikuju se i prema vrsti materijala izrade. Postoje plastične, aluminijske i drvene guralice. Za nešto stariju djecu, guralice izgledaju kao bicikli, no jedina razlika je da nemaju pedale. One će djecu pripremiti za vožnju bicikla i naučiti ih držati balans. Djeca prilikom vožnje imaju sigurnost, jer se konstantno s nogama odguruju od poda i tako onemogućavaju pad.

Pročitajte sljedeći članak: Trgovina s igračkama je raj za mališane

Popularizacijom i širenjem online trgovine, brojne trgovine ponudile su i usluge online kupovine što je brojnim roditeljima, ali i ostalim kupcima olakšalo kupnju igračaka kako za vlastitu djecu tako i za poklone rodbini ili prijateljima koji imaju djecu. Jedna od takvih popularnih web trgovina je i Pchelica.

Oprema za dječje guralice

Nakon što ste kupili dječju guralicu, veoma je bitno da kupite i kacigu. Guralice za djecu su jednako opasne kao i bicikli, te padovi s njih mogu biti rizični. Zbog toga je obavezna oprema dječja kaciga. Ona će osim same zaštite djeteta u slučaju pada, biti i njegov omiljeni modni dodatak.

Kako naučiti svoje dijete da vozi bicikl – brzo i jednostavno

Dolaze u raznim bojama i izgledima, a djeci su posebno zanimljive jer se zamišljaju kao vozači motora. Iako je pad s guralice, pad s veoma male visine, svaki udarac glavom može biti opasan, stoga obavezno zaštitite vaše dijete. Postoje i drugi dodatci za guralice, poput košare ili torbice za stvari, naljepnica i zvonca. Dodatci će guralicu učiniti još zanimljivijom i zabavnijom igračkom djeci.

Gdje kupiti guralice za djecu?

Guralice za djecu možete kupiti online, u trgovini Kakadu. U asortimanu se nalaze razne guralice, podijeljene prema dobi djeteta. Tako možete biti sigurni da će ona odgovarati vašem mališanu i da će mu biti dobra za vožnju. Narudžba je veoma jednostavna, sve što trebate je dodati guralicu i dodatke u košaricu, naručiti i čekati da paket stigne na vašu kućnu adresu.

Postovi iz iste kategorije: