Sve više automobila na svijetu zahtjeva i više puteva i cesta. Danas je snalaženje u velikim gradovima, zbog užurbanog prometa, gotovo nemoguće bez pomoći GPS-a. Global Positioning System, za one koji ne znaju, označava točnu vašu lokaciju. Uz dodatak neke aplikacije za GPS navigaciju možete imati vašeg osobnog vodiča do destinacije, a Sygic navigacija je jedna od najpouzdanijih na tržištu. Ona će vam vizualno prikazati gdje se nalazite i kreirati put do odredišne točke. Zbog toga nećete voziti okolo na okolo i trošiti vrijeme, već ćete unaprijed definiranom trasom doći do kud god želite.

Sygic GPS aplikacija

Sygic navigacija dostupna je na Android uređajima, te pretvara vaš mobitel u GPS sustav. Ona je jedna od najpopularnijih aplikacija za navigaciju, te ima niz prednosti u odnosu na neke druge aplikacije za navigaciju. Bitno je napomenuti da ova navigacija već dugi niz godina pomaže vozačima i da se aktivno nadograđuje i dodaju sve izmjene na cestama. Ako vam navigacija nije izrazito važna i ne koristite ju svakodnevno, tada će besplatna verzija zadovoljiti vaše potrebe. Plaćena verzija donosi neke prednosti i niz funkcija.

Sygic navigacija – funkcije

Napisali smo da postoji niz prednosti zbog kojih je Sygic navigacija kvalitetnija od nekih drugih na tržištu. Neke od prednosti su:

  • 3D prikaz – Aplikacija će vam tijekom vožnje prikazivati 3D prikaz lokacije (zgrade, parkovi, mostovi…), te će vam biti znatno jednostavnije voziti.
  • Dinamičko razvrstavanje – Ako vozite na cesti s više traka, aplikacija će vas na vrijeme obavijestiti da se prestrojite u neku drugu traku kako biste mogli skrenuti na nadolazećem raskrižju.
  • Upozorenja o brzini – Sygic navigacija upozorava vas o promjeni brzine, te tako nećete riskirati kaznu.
  • Vodič grada – U aplikaciji su dostupne i razne informacije vezane uz hotele, restorane, trgovačke centre…
  • Dnevnik putovanja – Statistika putovanja na kojoj imate dostupne razne informacije za analizu.

Aplikacija je za sada dostupna u 44 europske zemlje. 

Gdje kupiti navigaciju?

Sygic navigacija 3D dostupna je u wayteq.si web trgovini. Jednostavno odaberite artikal, dodajte ga u košaricu i izvršite narudžbu. Plaćanje možete izvršiti karticom ili PayPal-om, te će aplikacija biti dostupna odmah. Mnoge su prednosti ove aplikacije i zbog toga je jedna od najpopularnijih i najpouzdanijih na tržištu.

Postovi iz iste kategorije: