Sve više automobila na svijetu zahtjeva i više puteva i cesta. Danas je snalaženje u velikim gradovima, zbog užurbanog prometa, gotovo nemoguće bez pomoći GPS-a. Global Positioning System, za one koji ne znaju, označava točnu vašu lokaciju. Uz dodatak neke aplikacije za GPS navigaciju možete imati vašeg osobnog vodiča do destinacije, a Sygic navigacija je jedna od najpouzdanijih na tržištu. Ona će vam vizualno prikazati gdje se nalazite i kreirati put do odredišne točke. Zbog toga nećete voziti okolo na okolo i trošiti vrijeme, već ćete unaprijed definiranom trasom doći do kud god želite.

Sygic GPS aplikacija

Sygic navigacija dostupna je na Android uređajima, te pretvara vaš mobitel u GPS sustav. Ona je jedna od najpopularnijih aplikacija za navigaciju, te ima niz prednosti u odnosu na neke druge aplikacije za navigaciju. Bitno je napomenuti da ova navigacija već dugi niz godina pomaže vozačima i da se aktivno nadograđuje i dodaju sve izmjene na cestama. Ako vam navigacija nije izrazito važna i ne koristite ju svakodnevno, tada će besplatna verzija zadovoljiti vaše potrebe. Plaćena verzija donosi neke prednosti i niz funkcija.

Sygic navigacija – funkcije

Napisali smo da postoji niz prednosti zbog kojih je Sygic navigacija kvalitetnija od nekih drugih na tržištu. Neke od prednosti su:

  • 3D prikaz – Aplikacija će vam tijekom vožnje prikazivati 3D prikaz lokacije (zgrade, parkovi, mostovi…), te će vam biti znatno jednostavnije voziti.
  • Dinamičko razvrstavanje – Ako vozite na cesti s više traka, aplikacija će vas na vrijeme obavijestiti da se prestrojite u neku drugu traku kako biste mogli skrenuti na nadolazećem raskrižju.
  • Upozorenja o brzini – Sygic navigacija upozorava vas o promjeni brzine, te tako nećete riskirati kaznu.
  • Vodič grada – U aplikaciji su dostupne i razne informacije vezane uz hotele, restorane, trgovačke centre…
  • Dnevnik putovanja – Statistika putovanja na kojoj imate dostupne razne informacije za analizu.

Čitajte i sljedeći članak: Automobilski držač za mobitel za sigurno putovanje

Automobilski držač za mobitel će vam omogućiti da prilikom vožnje imate uvid na stvari koje se dešavaju na mobitelu

Aplikacija je za sada dostupna u 44 europske zemlje. 

Gdje kupiti navigaciju?

Sygic navigacija 3D dostupna je u wayteq.si web trgovini. Jednostavno odaberite artikal, dodajte ga u košaricu i izvršite narudžbu. Plaćanje možete izvršiti karticom ili PayPal-om, te će aplikacija biti dostupna odmah. Mnoge su prednosti ove aplikacije i zbog toga je jedna od najpopularnijih i najpouzdanijih na tržištu.

Postovi iz iste kategorije: