Komoda je mali pomoćnik kojeg često ne primijetimo u prostoru, a koji nam uvelike može pomoći da se organiziramo. Komode se lako uklapaju u gotovo svaki prostor u domu, no ponekad je dobro razmisliti o tome kakav model birate, kako bi ona istovremeno lijepo izgledala, ali i bila korisna.

U svakom slučaju, ponuda u salonima namještaja je i više nego odlična pa bi svatko trebao pronaći one idealne komade koji će mu se odlično uklopiti u prostor.

Ladice, police, ormarići

Svaka komoda može biti napravljena od nekoliko dijelova koje možete kombinirati prema potrebama ili se pak odlučiti samo za jednu vrstu. Ladice su odlična ideja za duboke komode i prostore kojima je teško pristupiti. Ipak, imajte na umu kako u police ipak stane nešto više stvari, s obzirom da ne morate gubiti prostor na vodilice i stranice ladice, a stvari možete teoretski složiti do samog vrha jer ne morate razmišljati o pokretljivosti. 

Većina komoda nudi kombinaciju zatvorenih polica (malih ormarića) i ladica, kako biste sve svoje predmete mogli organizirati kako treba, no odabrati također možete i komode koje imaju samo police ili pak samo ladice.

Najbolja opcija za spavaću sobu

Drvene komode su odličan dodatak spavaćoj sobi. Veliki ormari mogu biti nezgodni za slaganje sitnih odjevnih predmeta poput čarapa, a čak i ako u njima imate izvlačne košare i ladice, ovaj mali nemametljiv komad namještaja vam uvijek dobro može doći. 

Osim donjeg rublja i čarapa, u posljednje vrijeme komode s ladicama također su postale veoma popularne i za jednostavniju organizaciju odjeće, jer nude mogućnost da u jednom pogledu vidite svu odjeću složenu u ladici i do nje lako dođete. Uz to, u duboke ladice možete složiti i veće komade odjeće koje možda i ne koristite često.

Organizacija u domu prije svega

Komode su odličan komad namještaja i za druge prostorije, osim spavaće sobe. S obzirom da su često savršene visine da se koriste kao radna površina, one u manjim domovima mogu se istovremeno koristiti za:

  •  organiziranje i skladištenje stvari
  •  podloge na kojima držite sitnice poput knjiga

Komoda u dnevnom boravku može poslužiti i kao stalak za televizor. U radnoj sobi može biti i odličan produžetak radnoj površini. Nadogradite li komodu dodatnim policama, ona može postati savršen spoj modernog i korisnog dodatka koji ćete moći koristiti u niz različitih svrha.

Namjeravate li obnoviti svoju kupaonicu? Trebate više informacija o tome kako opremiti kupaonicu ? Pročitajte članak pod naslovom “Kupaonski blokovi uz koje je uređenje kupaonice lak posao“.

Postovi iz iste kategorije: