Oduvijek popularne i praktične, ženske torbe nikada ne izlaze iz mode. Ne samo da imaju bitnu funkciju te su jako praktične, već one mogu biti i modni dodatak te način izražavanja.
Male, velike, jednobojne, šarene – svaka žena ima svoju omiljenu žensku torbu. Svaka zna kakav materijal joj je najdraži, kakav dizajn joj se sviđa…

Koji su trenutni trendovi kod ženskim torbama?

Trenutno su najprodavaniji modeli velike ženske torbe jer žene jednostavno vole sve što im je bitno nositi sa sobom. U većini ženskih torbi nalaze se predmeti poput ključeva, šminke, novčanika, mobitela i slično.

Ženske torbe

Bez parfema i sunčanih naočala ženske su torbe nezamislive, a danas često možemo vidjeti i kozmetičke torbice, planere, dodatke, ponekad i rezervu odjeću, čak i cipele!
Sve ove sitnice ženama život znače, ali je jako bitno i kakva je torba u kojoj se sve te sitnice nose.

Postoji nekoliko “must have” modela koje ima svaka žena

Jedan od modela kojeg gotovo svaka žena ima u svojoj garderobi jest mala crna torbica. Još od razdoblja ludih dvadesetih, žene su se ugledale na Coco Chanel i njenu crnu haljinicu. Što drugo paše uz nju bolje no crna torbica?

Ovaj model torb i više je nego kultni. Ponekad izrađen kao clutch torbica, a ponekad s običnom kopčom, ovaj je model vječno popularni primjer kultne torbe. U kombinaciji sa malom crnom haljinom je nepogrješiva, kao što smo već spomenuli.

Torbice neobičnih oblika

Trenutno su popularne i torbice neobičnih oblika koje su tu da “razbiju” ili “začine” neku jednobojnu ili jednostavniju modnu kombinaciju. Mnogi se dizajneri odlučuju za neobične, avangardne modele.
Ženske torbe u obliku kovčežića su odnedavno popularne a imaju jednu veliku prednost naspram ženskih torbi: one su krute pa uvijek stoje ravno i lako ih je složiti iznutra. Iako se čini da nema puno mjesta, zapravo su prilično prostrane.

Ženske torbe

Ženske torbe s pletivom su polularni ljetni modeli koji se lako održavaju i kojima ne smeta povremeno izlijevanje flašice s vodom ili kreme za sunčanje. Možda ove torbe prepoznajete pod imenom cekera. One su i danas popularne, ali ih je nekad teško pronaći u modernim varijantama.

Idealne za jesensko vrijeme – softshell jakne su odjeća atraktivnog izgleda, modernog dizajna, te pristupačnih cijena. Savršena za slobodno vrijeme, sport i razonodu. Čitajte više …

Ženske majice najvažniji su komad odjeće. Majice su vrlo vjerojatno jedan od najizraženijih i najučestalijih odjevnih komada u ovom stoljeću. Čitajte više …

Muški sat. Nudimo vam široki asortiman muških satova, iz kojeg možete izabrati idealan model koji će odgovarati vašem duhu. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: