Poznato je da su majice danas jedan od najčešće nošenih odjevnih predmeta te da su vrlo popularne kod svih generacija. Vođene tom idejom, neke tvrtke napravile su blagi zaokret pa tako u svom asortimanu nude i sexy majice. To su modeli koji na sebi imaju određene provokativne natpise ili provokativne fotografije ili ilustracije koje svakako ne pronalaze neprimijećeno kod ljudi. 

Ovisno o tome kakav ste tip osobe možete birati modele s nešto više ili nešto manje provokativnim natpisima ili ilustracijama, a odlična su ideja i za poklon dragoj osobi.

Sexy majice kao odličan poklon

Kao što je ranije navedeno, sexy majice namijenjene su svakodnevnom nošenju, no mogu poslužiti i kao odlična ideja za poklon dragoj osobi, bilo da se radi o rođendanskom poklonu, poklonu za godišnjicu braka, odlasku u mirovinu i slično. Poklanjanjem sexy majice kao poklona pomaknut ćete se od standardnih, klasičnih i očekivanih poklona koje svi poklanjaju te ćete na taj način pokazati svoju originalnost i kreativnost. 

Dizajni sexy majica.

Ako u fizičkim trgovinama ili online shopovima ne postoje sexy majice s natpisom ili ilustracijom koju vi želite, vrlo jednostavno na nekoj od tih stranica možete samostalno napraviti neku po svom ukusu i svojim željama.

Modeli odjeće za svako tijelo

Kako bi vaša sexy majica bila u potpunosti prilagođena vašim željama te kako bi kao salivena pristajala vama ili drugoj osobi ukoliko je nekome poklanjate, važno je odabrati pravi model. Samo neki od modela su:

  • Slim fit (one užeg kroja s većim udjelom elastina; naglašavaju figuru)
  • A kroj (one nešto šireg kroja koje se šire od sredine na dolje)
  • Oversized (danas najpopularniji model majice nešto većih dimenzija)

Za koji god model se odlučili, važno je da on bude od kvalitetnog i prirodnog materijala kako bi bio ugodan i udoban za nošenje.

Pazite na natpise na majicama

Iako su sexy majice danas vrlo popularne, posebno kada je riječ o poklanjanju ovakve vrste odjeće, treba paziti da natpis, fotografija ili ilustracija budu primjereni i ne previše provokativni. O tome ćete najbolje odlučiti ukoliko dobro poznajete osobu kojoj poklanjate ovakvu majicu i ukoliko ste upoznati s njegovim ili njezinim osobnim granicama. 

Sexy majice su vrlo popularne.
Sexy majice danas su vrlo popularne. Treba je paziti da natpis, fotografija ili ilustracija budu primjereni i ne previše provokativni.

Također, prilikom nošenja sexy majice važno je obući je u primjerenim situacijama kako ne bi došlo do neželjenih i neugodnih reakcija ostalih ljudi ili institucija u koje idete.

Postovi iz iste kategorije: