Zasigurno ste čuli za poznati dućan Valentino Rossi shop koji je nazvan po samom poznatom motociklistu.  Gospodin talijanskog podrijetla, Rossi, profesionalac je za utrke motociklima i svake godine gostuje i dobiva odlične rezultate na MotoGP-u.

Ovaj svjetski prvak nekoliko je puta u raznim intervjuima rekao da je oprema za motor užasno bitna i da najbolje vozače može osuditi na loše vožnje. On također zagovara i kvalitetnu opremu za samog motociklista s obzirom da je on, kako kaže Valentino, i bitniji od samog vozila.

Kako znati što je kvalitetna oprema?

Valentino Rossi shop dućan je koji se nalazi na adresi yogi.si i nudi ogroman asortiman raznih dodataka za vozača i za motore. Osim toga, postoji i navijačka oprema koja je prilagođena upravo motivima nekih od poznatih vozača kao i sam Rossi, Marquez, Vinales

Nemojte misliti da držimo samo mušku odjeću, imamo i prekrasnih komada za žene. Rukavice, naočale, jakne, čizme, prekrivači, pojasevi za bubrege i kacige samo su neke stvari u našem asortimanu.

Ono na što trebate obratiti pozornost kod odjeće, koja je svakako odlične kvalitete, jest kako su tkanine gusto tkane da biste bili zaštićeni od vjetra. Kacige su idealna kombinacija polimera i čvrstih materijala kako se ne bi zagrijavale, a oprema ima i prigodne slike i motive koje će svaki ljubitelj MotoGP-a brzo zavoljeti.

Zašto posjetiti Valentino Rossi shop?

Osim što jako često imamo fenomenalne akcije u kojima možete proći puno jeftinije nego u drugim webshopovima, mi vam nudimo unikatne komade i razne druge usluge.

Servisiranje motornih vozila, popravak određenih dijelova, prodaja originalnih dijelova, namještanje tih dijelova i kompleksnije montaže samo su neke od stvari koje možete doći zatražiti u Ljubljani i Velenju gdje se nalaze naše poslovnice  Valentino Rossi shop.

https://www.youtube.com/watch?v=M98jIKeHO54

Naša ponuda konstantno se upotpunjava raznim proizvodima i proširuje se asortiman stvari na motiv trenutno popularnih vozača ovisno o tome kako završe rezultati raznih natjecanja.

Ako imate prijatelja koji voli motociklizam ili je fan nekog poznatog motociklista, Valentino Rossi shop svakako je mjesto kojem trebate dati dobru šansu! Unikatni pokloni koji ostaju ljudima u sjećanju upravo su ovakvi specifični proizvodi koje ne možete naći baš svugdje.

Vidimo se u Ljubljani ili Velenju, a možda i na webshopu!

Pročitajte i članak o tome kako nosači za skije štede ogroman prostor unutar auta.

Automobilska cerada zaštiti će Vaš automobil od prašine, vode, snijega, leda, sunčevih zraka, smole i sl. Može se oprati spužvom i mlakom vodom. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: