Osim što je karoserija, tj. vanjski dio automobila, najizloženiji oštećenjima, on je i prva stvar koja se primjećuje kada netko pogleda vaš automobil. Upravo zbog toga, da prvi dojam koji vaš automobil ostavlja kod promatrača bude pozitivan, može se koristiti automobilska cerada koja će vaš automobil štititi od oštećenja i pružiti mu izgled poput onog kada je izašao iz salona.

Čemu služi cerada za auto?

Ukoliko želite održati izgled vašeg automobila što novijim, te umanjiti potrebu za previše čestim potrebama za pranjem i na taj način uštedjeti, a nemate pristup korištenju garaže, tada je automobilska cerada najbolja alternativa. Ukoliko je vaš automobil parkiran i izložen raznim vanjskim utjecajima poput lišća, prašine, smole i vremenskim oborinama, tada biste trebali razmisliti o njegovoj zaštiti, a najjednostavniji način za zaštitu je korištenje cerade.

Postavljanje cerade za automobil

Iako možda mislite da je postavljanje i skidanje cerade izuzetno naporan posao, varate se. Danas se cerada može postaviti i skinuti u svega nekoliko minuta, a zaštita koju vaš automobil dobiva je neizmjerna u odnosu na tih par minuta vremena.

Za postavljanje cerade ne trebate nikakve posebne alate, a nakon što vaš automobil prekrijete ceradom morate je zakačiti oko njega kako uslijed jakog vjetra ne bi bila otpuhana. Ista stvar je sa skidanjem, ceradu otpustite, skinete s automobila, omotajte i spremite.

Koja automobilska cerada vam je potrebna?

Materijal nije jedina razlika po kojoj se automobilske cerade dijele, već je veličina puno bitnija stavka. Svaki model automobila ima određenu veličinu cerade koja je potrebna za njegovu potpunu zaštitu, a veličine se kreću od oznake S do XXL (Za neke automobile i veće). Ukoliko niste sigurni koja veličina cerade vam je potrebna za vaš automobil, na internetu putem pregledavanja tablice možete pronaći, a ukoliko i dalje niste sigurni možete poslati poruku nekom web shopu ili djelatnika u prodavaonici upitati i reći mu vaš model automobila.

Sve je popularnija internet kupnja u svijetu, pa je tako i automobilska cerada dostupna putem interneta po u većini slučajeva znatno nižoj cijeni od one koju biste platili u dućanu. Zbog toga posjetite neki web shop i u svega par klikova naručite zaštitu za vaš automobil.

Korito prtljažnika. Ne želite upotrebljavati prtljažni prostor u automobilu da ga ne uprljate? Nemate vremena da ga počistite?  Čitajte više …

Nosač za skije za na krov automobila na kojem možete transportovati snowboard daske ili vise pari skija. Namontirajte nosač na poprečne krovne nosače na krovu automobila  Čitajte više …

motoristične jakne

Moto jakne su važan dio opreme za motocikliste

Motociklizam je u posljednje vrijeme postao vrlo popularan sport kojim se bavi velik broj ljudi. Osim što je atraktivan, ovaj sport je ujedno i vrlo opasan pa je za bavljenje njime potrebna adekvatna moto oprema.

Postovi iz iste kategorije: