Poljoprivreda i ratarstvo su danas nešto jednostavniji nego prije. Nekada poljoprivrednici nisu imali nikakvih pomagala koji bi im mogli pomoći s usjevima, bilo da je riječ o prevenciji protiv bolesti ili boljem rastu. Mogli su se samo nadati da će godina biti dobra, da će biti dovoljno sunčanih dana, kao i onih kišnih. Godina u kojoj je bilo svega podjednako smatrana je dobrom poljoprivrednom godinom.

S druge strane, poljoprivrednicima su danas na raspolaganju brojni dodaci i sredstva koja im mogu pomoći zaštititi usjeve od mogućih bolesti, ali i pomoći u bržem rastu. Biobizz je tvrtka koja proizvodi vrlo kvalitetne proizvode namijenjene za usjeve.

Ekološki pristup tvrtke

Biobizz je tvrtka osnovana u Nizozemskoj, no glavne tvornice su joj danas u Španjolskoj. Osim toga, imaju i postrojenja u Francuskoj, Engleskoj i Sjevernoj Americi. Nudi rješenja za uzgoj usjeva, od početne faze i sadnje sjemena pa sve do završne faze, odnosno ubiranja plodova. No, sve to na ekološki prihvatljiv način. To činjenica je dobra za sve. Kupci danas itekako cijene ekološki dobivene plodove, a samim time i poljoprivrednici pozitivno utječu na okoliš.

Certifikati za ekologiju kao garancija kvalitete

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima vlasnika tvrtke kada je riječ o ekološkim proizvodima, Biobizz se može pohvaliti brojnim certifikatima koji to povrđuju. Svi ti certifikati dobiveni su od brojnih nezavisnih institucija koje su detaljno testirale njihove proizvode te ukoliko su bili zadovoljeni svi ekološki uvjeti, dali su im certifikat. A brojni certifikati potvrđuju da je stvarno riječ o ekološkim proizvodima.

Proizvodni asortiman tvrtke

Biobizz je tvrtka koja kupcima diljem svijeta nudi široki asortiman proizvoda namijenjenih brigi za usjeve, od samog početka do kraja. Neke od grupa njihovih proizvoda su:

  • Organska suha gnojiva
  • Organski supstrati
  • Pojačivači ogranskih supstrata
  • Organska tekuća gnojiva
  • Organski ojačivači, itd.

Unutar svake od tih grupa proizvoda možete pronaći nekoliko različitih proizvoda. Imate li bilo kakve neodumice o nekom od njih, na njihovom pakovanju možete pronaći brojne detaljne informacije, vezano uz to za što su konkretno namijenjeni, kako se točno koriste i sve ostalo što bi vam moglo biti od koristi. Jednostavno, uz Biobizz proizvode, možete uživati gledajući kako vam usjevi rastu.

Nema ništa bolje nego sjesti na u vrt, na balkon ili terasu. Ali za tako nešto moraš prvo odabrati dobru i adekvatnu vrtnu garnituru. Čitajte više …

Kreiraj idealno osvetljenje uz zidne lampe renomiranih brendova. Lampe za zid različitih veličina i stilova, kupi odmah putem online shop-a. Čitajte više …

 

Postovi iz iste kategorije: