Bilo da živite u kući ili u stanu, sigurno imate namještaj, odnosno pokućstvo koje služi kako bi uredilo vaš životni prostor. Po strogoj definiciji, namještaj je skup svih pokretnih objekata koji se nalaze u životnom ili poslovnom prostoru.

Stroga definicija sa strane, mi smo svjesni da namještaj može biti puno više od toga. Dapače, namještaj je oruđe kojim uredimo naš životni prostor kako bismo mobli bolje odmoriti, primiti goste, postaviti sve ukrase, organizirati druženja ili ponekad samo maknuti se od svega i svih.

Namještaj na ovaj način preuzima ulogu nečeg poznatog i utješnog jer na kraju dana, kakav god on bio, vraćamo se svom poznatom pokućstvu koje je uvijek tu za nas.

Namještaj kao ukras

Ovisno o ukusu individualca, kupovina namještaja može biti vrlo stresna. Nakon što i odaberete komad namještaja i odlučite se da je to to, slijedi pitanje dostave koje nije niti malo jednostavno. Dostave se naplaćuju jako puno, ovisno o lokaciji, o katu na kojem živite te o težini namještaja koji treba dostaviti.

Cijeli proces kupovine može uzeti jako puno vremena da ne spominjemo da svaka trgovina namještaja postavlja svoje uvjete, koji se mogu uvelike razlikovati.

Zato bi bilo najbolje da postoji trgovina u kojoj možete kupiti sav namještaj, po povoljnim cijenama i jednostavnim uvjetima dostave. Za sve kupovine iznad 4.999,00 kn dostava je besplatna!

Sav namještaj na jednom mjestu

E pa, drago nam je obavijestiti vas da postoji. Furnitura.hr je online trgovina namještaja, mjesto na kojem možete naći sve što vam treba s povoljnim uvjetima dostave. U slučaju da vam ne treba dostava, nakon što odaberete željene predmete, možete se pojaviti osobno i preuzeti ih na licu mjesta.

Kad kažemo sav namještaj, to i mislimo. U našem bogatom asortimanu možete povoljno naći namještaj za spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, dječje sobe, vrt, ured, kupaonice te brojne ukrasne dodatke kojima možete ‘podići’ svaku prostoriju.

Od dodataka i ukrasa tu su zidni satovi, ogledala, komode za nakit i dekorativne figure. Za svakog ponešto bismo mogli dodati.

Kod nas možete pronaći sve što će vam trebati za spavaću sobu. Zdrav i čvrst san je jako važan. Toliko važan da se na njemu ne bi trebalo štedjeti. Udoban krevet i madrac koji pruža potporu su dvije najvažnije stavke kad pričamo o namještaju za spavaću sobu. U našoj online trgovini možete pronaći sve na jednom mjestu, plus besplatno savjetovanje kod izbora madraca koji će vam u potpunosti odgovarati. Osim toga, madrac možete naručiti po mjeri, neovisno o veličini okvira koji imate.

Za dodatnu udobnost birajte iz bogate ponude popluna, posteljine i dodataka kao što su navlake za madrace, jastuke, noćne ormariće i slične predmete.

Jednako vrijedi za svaki kutak vašeg osobnog prostora i/ili poslovnog. Pronađite namještaj za dječju sobu na jednom mjestu također. Osim osnovnih potrepština dječju sobu možete nadopuniti foteljama i raznim drugim detaljima koji će učiniti dječju sobu još zanimljivijom.

Ne zaboravite da je svaka dostava iznad 4.999,00 kn besplatna!

Pročitajte i Žarulje se koriste u gotovo svakom domu

Kada govorimo o rasvjeti i kupovini iste nije samo odabir rasvjetnog tijela ono što muči brojne korisnike. Naime, nakon kupnje željenog rasvjetnog tijela, vrlo je važno kupiti i odgovarajući žarulju koja je zapravo i jedina odgovorna za pružanje dovoljne količine svjetlosti.

Postovi iz iste kategorije: