Lusteri za dnevni boravak jedan su od najvažnijih rasvjetnih tijela u stanu, jer je dnevni boravak najposjećenija prostorija. U njemu ćete provesti najviše vremena u stanu, a ujedno je prostorija u kojoj ugošćujete posjetitelje. Zbog toga je veoma bitno cjelokupno uređenje dnevnog boravka, te kvalitetna rasvjeta zbog dugog boravljenja u njemu. Kroz ovaj tekst uputit ćemo vas u uređenje dnevnog boravka i gdje se mogu kupiti kvalitetni i jeftini lusteri za stan.

Uređenje dnevnog boravka

Bilo da ste kupili novi stan ili adaptirate postojeći, prva stvar koju morate isplanirati je rasvjeta. Rasvjeta je osnovni dio svake prostorije i zaslužna je za mogućnost ugodnog boravka po mraku. Bitno je da kvalitetno izvedete rasvjetu i da ne umara oči. 

Lusteri za dnevni boravak
Lusteri za dnevni boravak jedan su od najvažnijih rasvjetnih tijela u stanu

Prva stvar koju morate učiniti je raspored namještaja u prostoru. Isplanirajte gdje će biti koji namještaj i pritom obratite pažnju na to da ne blokirate prirodnu svjetlost. Ona će biti od velike koristi tijekom dana i nemojte prozor zablokirati nepotrebnim regalom. 

Rasvjetna tijela za dnevni boravak

Nakon toga, odaberite rasvjetna tijela za prostoriju. Lusteri za dnevni boravak su neophodni, jer su glavna rasvjeta prostorije i daju dojam luksuza, dok je osim njih poželjno staviti i neke druge rasvjetne elemente. Samostojeće lampe za boravak su odlične za stvaranje lagane ambijentalne svjetlosti tijekom gledanja filmova ili prije spavanja.

Odabir lustera za stan

Lusteri za dnevni boravak dolaze u raznim varijacijama i u širokoj ponudi raznih trgovina pronaći ćete sve što želite. Bitno je da luster odabere sukladno namještaju u prostoriji i boji zidova. Neophodno je da se uklapa u prostor i cijeli stan i da ne odstupa od ostatka uređenja. 

Možete birati luster s jednom žaruljom ili veće lustere s nekoliko žarulja, koji će savršeno osvijetliti i veće prostore. Ovisno o veličini prostorije obratite pažnju na to da pruža dovoljnu jačinu svjetlosti. Preslabo osvjetljenje prostora umara oči i dugotrajan boravak u prostoriji neće biti ugodan.

Web trgovina Volino

U web trgovini Volino dostupni su jeftini lusteri za dnevni boravak i drugi širok asortiman raznih rasvjetnih tijela za uređenje stana. Osim širokog asortimana, povoljne cijene i besplatna dostava za kupnju iznad 500 kuna su dodatni razlozi za odabir upravo ove trgovine. 

Posjetite njihovu web stranicu https://volino.hr/ i pronađite sve što vam je potrebno, te sa samo nekoliko klikova mišem naručite proizvode. Sve što naručite će u kratko vrijeme biti dostavljeno na željenu adresu i tako ćete izbjeći trošenje vremena u prodavaonicama i znatno uštedjeti zbog niskih cijena i popusta.

Postovi iz iste kategorije: