Ponekad je za posebne osobe teško naći poseban dar. Nakon određenog vremena, čini nam se kao da smo svaki dar poklonili nekome bar jednom. Ništa više nije posebno, nema više neke interesantne tenzije pri otvaranju darova i sve postaje donekle „reda radi“. 

Zbog toga ćemo danas spomenuti personalizirane darove, odnosno koja je njihova prednost i kako se jednostavno mogu osmisliti i naručiti personalizirani pokloni po mjeri!

Zašto personaliziran dar?

Kad kupujemo dar, uvijek želimo da on bude i funkcionalan i sentimentalan. Funkcionalnost leži u onim stvarima koje osoba koristi kad uživa u svojim interesima, hobijima i vještinama. Primjerice, ako netko voli crtanje, tada je to notes. Ako je netko rekreativac, to je torba. Ako je netko informatičar ili entuzijast za tehniku, to može biti USB. Dakle nešto što prije svega ima svrhu.

Kad kupujemo dar, uvijek želimo da on bude i funkcionalan i sentimentalan.

Drugi dio dara je općenito onaj koji doprinosi emocionalno. To može biti nešto što je blisko toj osobi, recimo njen najdraži film, bend ili izvođač. To može biti neka poruka koja je interna šala ili pak neko sjećanje koje ne želite zaboraviti. Bitno je da ta osoba osjeća neku vrijednost.

Personalizirani pokloni vam zapravo daju priliku da kombinirate to dvoje u nešto zajedničko. Možete nabaviti bilo koji praktični proizvod i personalizirati ga s nečim što je individualno. Tako dobivate idealan poklon uz koji je potrebno ubaciti samo nešto slano ili slatko!

pokloni za žene

Budite pažljivi prema ženama i pronađite idealne darove

Želite li nekoj ženskoj osobi u svom okruženju pokazati znak pažnje, darovi za žene su odličan način na koji to možete učiniti.

Kako napraviti idealan personalizirani dar?

Prva stvar koju ćemo razmotriti je što osobi treba. Što ta osoba koristi? Univerzalni personalizirani pokloni su recimo: USB ključevi, termosice, torbe, šalice, punjači, kape, bilježnice, čaše, ruksaci i slično. Postoje i specifičniji darovi za one koji imaju specifične interese. Morat ćete razmisliti o svom budžetu, o tome koji su interesi te osobe, o tome što joj želite pokloniti.

Nakon toga morate smisliti tisak. Šaljivo ili emocionalno je najbolje. Osigurajte da se tisak dobro vidi tako što ćete imati veliki kontrast između pozadine i slova – pozadina tamna, bijela slova ili pak pozadina svjetla, crna slova.

Personalizirani pokloni na internetu

U ponudi Habeco online trgovine mogu se pronaći razni personalizirani pokloni za svakoga. Ako ste u potrazi za unikatnim darom s kojim ćete oduševiti voljenu osobu i pokazati da vam je stalo, tada su oni idealan odabir za vas. No, dobro razmislite i o veličini ako je to potrebno. 

Nemojte žuriti prilikom odabira i dajte si vremena, kako bi ste osmislili idealan poklon s kojim ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lice onome koga darujete.

Čitajte i sljedeći članak: Inovativni darovi za rođen dan

Postovi iz iste kategorije: