Kape, šilt i šeširi neizostavan su dio naše ljetne i zimske garderobe. Njima ne kreiramo samo vlastiti odjevni stil već nas štite i čuvaju od svih vremenskih uvjeta. Ljetne, šilterice i šeširi štite nas od UV zračenja, jakih vrućina, crvenila i opeklina dok nas zimske štite od hladnoće i vremenskih uvjeta kao što su magla, snijeg ili susnježica koji mogu navlažiti našu kosu.

Kape štite od vremenskih utjecaja

Ljudsko tijelo je vrlo osjetljivo na promjene temperature, osobito zimi kada 30% topline gubi upravo kroz glavu tj. otvore glave (usta, grlo, nos). U ovakvim situacijama kapa nije samo modni dodatak već nužnost, ali zašto ta kapa ne bi bila kapa sa stilom? 

Kape, šilt i šeširi neizostavan su dio naše ljetne i zimske garderobe. Njima ne kreiramo samo vlastiti odjevni stil već nas štite i čuvaju od svih vremenskih uvjeta.

Kada kupujete kapu morate obratiti pozornost na njen oblik jer svaka kapa ne odgovara svakome licu i obrnuto. Stoga pripazite da kapa odgovara vašem obliku glave, ali i da pristaje vašoj zimskoj jakni ili kaputu bojom, materijalom i stilom. Miješanje stilova danas nije neobična stvar pa tako ćete često vidjeti žene i muškarce u strogim klasičnim kaputima kako na glavi nose prave sportske kape

Odlično rješenje za zimu su kape od flisa koje dobro pokrivaju uši, bolje zadržavaju toplinu i bolji su izolatori od vunenih kapa. Najpopularnija kapa modnih trendsetera je i dalje „beanie kapa“- pletena kapa.

Šilterice su najpopularnije po ljeti

Još se jedna kapa zaslužila naći na našoj listi najpopularnijih kapa, a riječ je o šilterici. Šilterica je  najpoznatija vrsta kape na svijetu i daleko najviše u upotrebi u svim dijelovima svijeta. Nosi se i ljeti i zimi, pa dok ljeti stvarno dobro služi kao zaštita od sunca za glavu i lice, šilterica je zimi samo modni dodatak. 

Sve vrste kapa, osobito šilterice i beanie kape, mogu u potpunosti transformirati vaš dnevni look i pretvoriti strogo poslovno izdanje u otkačeno, a sportske kombinacije učiniti malo više trendi.

Potisak na kape

Kape možete i prilagoditi sebi i svojem modnom izričaju tako da iskoristite mogućnost potisak na kape i preoblikujete svoj omiljeni modni dodatak u personalizirani odjevni predmet. Odaberite tisak prema svom ukusu ili iskoristite već gotove trendi uzorke te se počastite ovim popularnim modnim dodatkom.

Animal print, sportski logo, stavljanje imena na kapu – mogućnosti su bezbrojne ako ste kreativni. Imate svoj omiljeni sportski klub ili bend? Zašto ne otisnuti njihov logo ili sliku. Imate tvrtku i želite kapu koja reklamira vaš brend? Ništa jednostavnije od toga. Izaberite kapu, naručite potisak na kape u provjereno dobrom studiju za tiskanje i uživajte u svojoj kreaciji.

Postovi iz iste kategorije: