Rukovodiocima kompanija već je dugo poznato da je zadovoljan radnik i produktivan radnik. U posljednje vrijeme dosta se vremena i novaca ulaže u to da zaposlenima na poslu bude ugodno, da na posao dolaze rano i da im rad ne bude mučenje. Svoj udio u tome imaju i direktori kompanija koji svojim pristupom mogu zaposlenima dati do znanja da im nisu samo broj, već da je kompaniji značajan svaki pojedinac. 

Jedan od načina na koji se to radnicima može pokazati je tako da se obilježavanju neki bitni dani u životu zaposlenih. Rođendani, unaprjeđenja, vjenčanja… ali i blagdani kao što je Božić. Kako bi se ti dani dodatno uljepšali, zaposlenici od firme mogu dobiti mali znak pažnje, a idealno je da to budu poslovni darovi po mjeri. 

Veliki izbor poslovnih darova po mjeri

Kada se zaposlenicima daruju poslovni darovi po mjeri, nadređeni im time prvenstveno pokazuju kako im je do njih stalo. Dodatna prednost takvih darova je utvrđivanje vjernosti radnika firmi. Ukoliko zaposleni na radnom stolu ima nešto s logom firme što svakodnevno koristi, njegovo mišljenje o firmi svakodnevno će biti sve bolje. 

poslovni darovi po mjeri za zaposlenike
Zaposlenici od firme mogu dobiti mali znak pažnje, a idealno je da to budu poslovni darovi po mjeri. 

Kako bi poslovni dar bio baš po mjeri zaposlenika, važno je pripaziti da ne bude pretjerano generičan, odnosno da ima veze s poslom ili nekim osobinama zaposlenih. Također, kod njihove izrade važno je da logo firme ne bude u prvom planu te da dar bude zaista iskoristiv. 

Univerzalni poslovni darovi

Ukoliko se odlučite za kupnju različitih darova za muškarce i žene u firmi, najvažnije je voditi računa o tome da ne budu temeljeni na nekim predrasudama. To je nekada teško postići pa je možda bolje odlučiti se za univerzalne poslovne darove. Postoji zaista širok izbor koje možete pokloniti zaposlenicima, a samo neki od njih su:

  • Kozmetička torbica
  • Posuda za ručak 
  • Boca za vodu 
  • Platnena torba
  • Uredski pribor 

Sve su to darovi s kojim bi svaki zaposlenik bio zadovoljan, a poslodavac neće morati izdvojiti veliku svotu.

Odlična reklama

Poslovni darovi po mjeri, ukoliko su dobro odabrani, mogu poslužiti kao odlična reklama firme i izvan nje same. Npr. personalizirani držač za laptop koji zaposlenik drži na svom radnom stolu pokazat će potencijalnim klijentima i partnerima da u firmi vlada pozitivna atmosfera te da se firma brine za svoje zaposlene. 

Ideje za poslovne darove | Poslovni darovi za zaposlenike

Ako se pak odlučite za nešto od recikliranog materijala, to svijetu pokazuje da vaša firma ne brine samo o zaposlenicima, već i o okolišu, što je u današnje vrijeme od iznimne važnosti.

Postovi iz iste kategorije: