Možda se naše suvremeno doba naziva digitalnim, ali još uvijek ne postoji ured koji bi bio u potpunosti digitaliziran pa na taj način omogućio korisnicima ureda rad bez papira.

I dalje je neophodno koristiti uredski materijal i pribor za obradu svih uredskih zadataka. Dobar uredski materijal povećat će produktivnost svakog radnika pa nije bitno samo da imate uredski pribor, već je bitno i kakav imate. Bez obzira da li po prvi puta opremate svoj ured,  preuređujete stari ili jednostavno želite povećati njegovu funkcionalnost, odvojili smo par natuknica kako bi vam olakšali potragu.

Osim namještaja i tehnologije bez koje nijedan ured ne može raditi, postoje i dodatna pomagala koja će omogućiti vašem poslu da glatko teče. Veliki komadi uredskog materijala svakako su radni stol i neka udobna radna stolica te ormar u kojeg ćete spremati svoju dokumentaciju. Također morate imati i još neki dodatnu opremu bez koje ne možete raditi: dodatne stolice za klijente, rasvjetna tijela, tehnološki pribor kao što su fotokopirni aparati i slično, ali također i neke obične ali važne stvari poput koša za smeće i pribora za prvu pomoć.

Također je važno da je prostor u kojem radite bude čist i funkcionalan jer ćete u njemu provesti mnogo vremena.

Kvalitetni pribor osigurava produktivnost

Veliki komadi uredske opreme kao što su kompjuteri i printeri moraju biti kvalitetni jer su osnovica svakog posla. No važan je i osnovni pribor, sitna ali značajna stavka u uredu.U to ubrajamo olovke, selotejp, markere, spajalice, škare i sve ono što vam je inače potrebno dok hvatate bilješke, radite podsjetnike i vodite papirologiju.

“Must have” uredski materijal

Pod uredski materijal se svrstava sve što se nalazi u uredu, a to uključuje sve od printera i markera do papira za printanje i kalkulatora. Obavezan sitniji uredski materijal bez kojeg ne možete normalno obavljati posao i biti produktivni su: omotnice, pribor za pisanje, papir, škare i USB stick.

Posjetnice su obavezne i bez njih je danas poslovanje nezamislivo. Danas je nabava uredskog materijala prilično jednostavna jer postoji mnogo web trgovina sa uredskim materijalom sa velikim izborom proizvoda, povoljnim cijenama i dostavom.

Mnoga iskustva su pokazala da je online uredski materijal daleko povoljniji od kupnje u knjižari ili papirnici, a štedi vaše vrijeme.

Personalizirani pokloni su poseban dar. Tražite li neki poseban poklon za posebnu prigodu? Čitajte više …

Darovi mogu biti savršeni. Bliži se rođendan tvoje dugogodišnje najbolje prijateljice, a iscrpila si sve ideje za kupnju originalnog poklona? Čitajte više …

Jedan od načina na koji se to radnicima može pokazati je tako da se obilježavanju neki bitni dani u životu zaposlenih. Rođendani, unaprjeđenja, vjenčanja… ali i blagdani kao što je Božić. Čitajte više kakvi su idealni Poslovni darovi po mjeri zaposlenih.

Postovi iz iste kategorije: