NordicTrаck Commercial 1750 Recenzija

Iz godine u godinu NordicTrack Commercial 1750 je najbolje ocenjivana traka za trčanje u recenzijama kupaca. Ona je moćna i zabavna za upotrebu sa iFit Coach-om i sa pravom cenom! Za 2019. godinu NordicTrack je dodao Blutut za kontrolu vežbanja, ali u osnovi nova staza za trčanje 1750 ima isti uspeh kao i pre.

Poznati vrhunski sadržaji uključuju tih 3.75 CHP motor koji je dovoljno jak za trkače; 10”ekran osetljiv na dodir za web, iFit Coach vežbe i ugrađene programe vežbanja; i snažni nagib/pad da vam pomogne da isklešete donju polovinu tela.

Karakteristika nagiba se može uredno koristiti sa iFit Coach programom, jer iFit programi za vežbanje mogu prilagoditi nagib prema stvarnom terenu i sinkronizovati se sa slikovitim predelima! Možete virtualno doživeti rute u Africi, Americi, Aziji, Australiji, Evropi … čak i na Antarktiku! iFit Coach program nudi beskonačnu raznolikost programa vežbanja i daje predloge na osnovu vaših aktivnosti i vaših fitnes ciljeva.

Da biste uštedeli na prostoru, ova kućna staza za trčanje se može saviti u desetak sekundi uz patentiranu EasiLift Assist opciju. Sve u svemu, osvežen za 2019. godinu NordicTrack Commercial 1750 ostaje omiljena sprava za kupovinu što se tiče vežbanja kod kuće.

Čitajte i sljedeći članak: Bakterije uzrokuju granulom zuba

Najčešći uzrok zubnog granuloma je infekcija pulpe. Zub postaje osjetljiv na zagriz i uzrokuje bol jer je karijes došao sve do zubnog živca.

Šta volimo

Motor: Ako želite tišinu, sa 1750 ste to pokrili. Uz jedan od najtiših motora u industriji, ova traka za trčanje nudi motor sa 3.75 CHP i omogućava vam da dostignete brzinu do 12 mph. To je čini idealnim za one trkače na duge staze, kao i intervalni trening koji je gladak i stabilan.

Kontrolna tabla sa ekranom osetljivim na dodir: Sada je neophodno da svaki komad opreme za fitnes dolazi sa ekranom na dodir i ovaj komad nije ništa drugačiji. Dobićete 10-inčni ekran osetljiv na dodir koji vam omogućava da prelazite između programa vežbanja, proverite svoje potrošene kalorije i pređenu kilometražu, gledate televiziju, proverite svoju e-poštu ili čak pregledate profile društvenih medija. Takođe vam omogućava da koristite svoj iFit trener program da biste mogli da dobijete pomoć dok ste pokretu u postizanju vaših fitnes ciljeva. Takođe ćete moći da se krećete ulicama stvarnog života tako što ćete pregledati prikaze Google ulice ili koristeći HD video funkciju koja nudi vežbe na stazama širom sveta.

Postovi iz iste kategorije: