U današnje vrijeme raznim uređajima nam je olakšana svakodnevica, od komunikacije putem mobitela i traženja informacija na internetu, pa sve do usisavača koji sami čiste stanove. Pametne narukvice su također iznimno popularan gadget kod sportaša i iznimno su korisne za praćenje i poboljšanje rezultata treninga. 

Osim toga, one prate i funkcioniranje organizma, pa vam mogu pomoći u održavanju zdravlja i praćenju kvalitete sna. Kroz ovaj tekst detaljnije ćemo vas upoznati s njima i funkcijama koje nude.

Pametne narukvice Xiaomi
Pametne narukvice Xiaomi su odličan odabir zbog odličnog omjera cijene i specifikacija.

Xiaomi je posljednjih godina iznimno popularan

Xiaomi je trenutno jedan od najpopularnijih brendova za razne električne uređaje. Nerijetko ga nazivaju „kineski Apple“, zbog velike pažnje koja je usmjerena na dizajn, estetiku i funkcionalnost uređaja. Najpoznatiji su po:

 • mobitelima
 • električnim romobilima
 • pametnim narukvicama i satovima
 • laptopima
 • televizijama

Pametne narukvice Xiaomi su odličan odabir zbog odličnog omjera cijene i specifikacija. Zbog toga su danas iznimno popularne i sve više rekreativaca i sportaša ih bira. Osim toga, izgledom su veoma lijepe i odlično pristaju na ruke oba spola, neovisno o dobi.

Funkcije pametne narukvice

Pametne narukvice mjere razne podatke i na taj način omogućavaju vam praćenje rezultata treninga i funkcija organizma. Neke od najvažnijih su:

 • praćenje broja koraka
 • praćenje tempa trčanja, daljine, GPS rute…
 • praćenje otkucaja srca
 • praćenje sna i faza spavanja
 • vibracija kod primanja obavijesti ili poziva na mobitelu
 • praćenje aktivnosti kod raznih sportova
 • pametni alarm (postepeno jačanje vibracija za prirodno buđenje)

Sve ove funkcije odlične su za rekreativce i sportaše, a dodatna prednost je što narukvice imaju vlastitu memoriju. To znači da ne morate non stop imati povezanu narukvicu s bluetoothom, već će ona sama spremati podatke i kod povezivanja sinkronizirati ih s aplikacijom.

Aplikacija za mobitele

Sve pametne narukvice kontroliraju se i zahtijevaju za pregled podataka mobilnu aplikaciju. Nakon što ste je instalirali na svoj smartphone, sljedeći korak je povezivanje narukvice s bluetoothom. Nakon toga u aplikaciji možete namještati sve funkcije koje želite ili pripremiti narukvicu za detaljno mjerenje aktivnosti birajući sport.

Prilikom svakog sljedećeg paljenja bluetootha, narukvica će sinkronizirati podatke s uređajem i prikazati vam ih u aplikaciji. Imajte na umu da ukoliko nije spojena s mobitelom, neće moći vibrirati kada primite obavijesti ili pozive.

Pametne narukvice Mi Xiaomi su odličan izbor jer su veoma povoljne, kvalitetne i estetski privlačne. Odlično će se uklopiti na ruku i precizno mjeriti vaše aktivnosti, a osim toga aplikacija za mobitel je iznimno kvalitetna i detaljno prikazuje rezultate. 

Čitajte i sljedeći članak: Provjerom domene pronađite slobodnu

Iako se ta registracija čini kao jednostavan korak, potrebno je pronaći slobodnu domenu, odnosno neku koju nitko prije vas nije registrirao. Zato se uvijek na početku provodi provjera domena.

Postovi iz iste kategorije: